Skal du have fjernet flydende affald, eller oprenset din kloak? Så tag fat i os. Vi har stor erfaring med slamsugning i hele Nordjylland. Vi dækker området fra Aalborg, og op til Hjørring og Frederikshavn. Det betyder at vi kører i blandt andet Brønderslev, Vrå og Østervrå udover de ovenfor nævnte byer.

Få hjælp til slamsugning

Lad os tage en uforpligtende dialog om din opgave med slamsugning, så vi kan leve op til dine ønsker og behov og derved sikre at opgaven bliver løst til din tilfredshed.

Kontakt Andreas i dag på 30 69 17 41.

Slamsugning og kloakspuling I Nordjylland

Det er vigtigt, at din opgave med slamsugning bliver udført til din fulde tilfredshed. Derfor er kundeservice en meget vigtig parameter når vi udfører slamsugning og kloakspuling.

Vi ved også, at hurtig hjælp er vigtig, når der skal fjernes propper i kloakken, eller suges flydende affald fra din tank. Du kan være helt sikker på, at vi reagerer hurtigt, når du kontakter os med din opgave.

Ring og få en pris på slamsugning i dag

Vi er sikre på, at vi kan hjælpe med din opgave. Vil du have en pris kan du altid kontakte os på 30 69 17 41, uanset om det er en akut opgave, eller du ønsker fast aftale om slamsugning.