Indbydende indkørsel i Aalborg, Jerslev, Hjørring og Frederikshavn

Skal du have etableret en ny flot indkørsel? Så ring til AC Entreprenørforretning allerede i dag på telefon 30 69 17 41, og lad os tage en snak om mulighederne.

Vi er et professionelt entreprenørfirma med mange års erfaring, der altid stræber efter at finde den bedste løsning til dig. Vi hjælper både private og erhvervskunder i Hjørring, Aalborg, Frederikshavn og resten af Nordjylland.  

Ring for et godt tilbud

Ny indkørsel? Vi kan klare hele opgaven

Noget af det første besøgende ser, er indkørslen. Det kan derfor godt betale sig, at gøre lidt ekstra for at få en flot indkørsel, der både passer til husets og jeres personlige stil. 
Der findes utrolig mange muligheder når der skal laves en ny indkørsel, og derfor står vi klar til at hjælpe med at finde den perfekte løsning til dig. 

Uanset om du skal have lavet en ny indkørsel til den private bolig, til sommerhuset eller skal have etableret en helt ny parkeringsplads til virksomheden, er vi behjælpelige. 

Vi udfører stort set alle større og mindre opgaver indenfor flisebelægning, og kan stå for hele opgaven lige fra bortskaffelse af gamle fliser eller jord, gravearbejde og naturligvis lægning af nye fliser eller sten. 

Hvilke fliser skal man vælge til indkørsel?

Når der skal vælges flisebelægning til indkørslen, er der mange muligheder at vælge imellem. Du kan vælge mellem forskellige typer belægningsmaterialer såsom fliser, betonsten, natursten, granitskærver og beton mm. Derudover kan du også vælge mellem forskellige farver, størrelser og mønstre, afhængigt af dine præferencer og den stil du ønsker.

Inden du vælger fliser til indkørslen, bør du overveje de forskellige belægningstyper. Det er vigtigt at finde den rette belægning, der både har styrken til at klare den tunge belastning fra biler, samt de danske vintermåneder med frost.
Vi hjælper naturligvis gerne med professionel rådgivning og vejledning omkring muligheder samt fordele og ulemper ved de forskellige materialer. 

Skal du have en ny indkørsel? Så ring og få et godt tilbud i dag

Så ring til Andreas fra AC Entreprenørforretning allerede i dag, og lad os tage en snak om hvilke tanker og ønsker du har til den nye indkørsel. Når vi ved mere om opgaven, kan vi udarbejde et godt og uforpligtende tilbud. 

Du kan fange os på telefon 30 69 17 41, mail andreas@acentreprenorforretning.dk eller via kontaktformularen på siden.

Kontakt os i dag