Vi udfører gravearbejde i Aalborg, Hjørring, Jerslev, Frederikshavn og omegn

Har du brug for en professionel til at udføre gravearbejde? Så ring til Andreas fra AC Entreprenørforretning på telefon 30 69 17 41 allerede i dag, og lad os hjælpe dig med at finde den bedste løsning til en skarp pris. 

Vi er et erfarent entreprenørfirma, der udfører alt indenfor jord- og gravearbejde for private og erhvervskunder i Hjørring, Aalborg, Frederikshavn og resten af Nordjylland. 

Alt inden for gravearbejde 

Skal du have udført en større eller mindre opgave indenfor gravearbejde, så hjælper vi gerne. Hos AC Entreprenørforretning har vi det rette mandskab samt forskellige effektive maskiner, der kan udfører alt indenfor gravearbejde, heriblandt: 

  • Anlægning af ny indkørsel eller terrasse
  • Udgravning af kælder 
  • Anlægning af ny have 
  • Gravearbejde til sokkel og fundament
  • Sandpude
  • Udgravning til parkeringsplads, veje, stier mm.

Udover diverse udgravninger og opgravninger, kan vi også stå for flisebelægning, støbearbejdet, bortskaffelse af jord og meget mere.

Ring for et godt tilbud

Gravearbejde til byggeprojekt i Aalborg

Gravearbejde og jordarbejde i Frederikshavn

Vi har mange års erfaring med grave- og jordarbejde 

Som samarbejdspartner kan du forvente en pålidelig og kvalitetsbevidst entreprenør, der vægter kommunikation og et godt samarbejde højt. Vi sørger for at holde dig opdateret på projektets status, og vil altid gøre vores bedste for, at du føler dig tryg gennem hele processen.

Vi har stor erfaring og ekspertise indenfor branchen, og går ikke på kompromis med kvalitet, hvorfor du altid kan forvente et professionelt resultat.

Kontakt os for en fornuftig pris på gravearbejde 

Har du brug for lidt ekstra kræfter til at stå for gravearbejdet? Så kontakt os allerede i dag på telefon 30 69 17 41, mail andreas@acentreprenorforretning.dk eller via kontaktformularen på siden. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os for at høre mere, eller hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på opgaven.

Vi finder den bedste og mest effektive løsning til dig, hvor prisen er skarp og kvaliteten er i top.

Kontakt os i dag og hør mere