Brolægningsarbejde

Brolægningsarbejde i Nordjylland tilbydes

Vi tilbyder alt inden for brolægningsarbejde til både private og erhverv, hvor priserne er skarpe og kvaliteten er i top.

Skal du have lavet brolægningsarbejde, hvor du skal have lavet ny eller have lavet den gamle terrasse, indkørsel, parkeringsplads eller sti kan vi være behjælpelig.

Vi kan være behjælpelig med hele opgaven lige fra bortskaffelse af gammel brolægning, jordarbejde samt ikke mindst lægning af nye fliser eller etablering af anden overflade.

Så har du en opgave som noget af det nævnte eller en anden brolægningsarbejde så tag en snak med Andreas fra AC entreprenørforretning.

Få en snak om dine nye fliser

Lad os tage en uforpligtende dialog om dit projekt, så vi kan leve op til dine ønsker og behov og derved skræddersy et tilbud.

Ring på (+45) 30 69 17 41.

Professionelt brolægningsarbejde – hele vejen

Hvis du vælger AC Entreprenørforretning til dit brolægningsprojekt kan du være sikker på god rådgivning hele vejen igennem. Lige fra valg af materialer over udarbejdelse af løsningsforslag til aflevering og ibrugtagning af arealet.

Vi har stor erfaring med brolægningsarbejde i alle størrelser, og benytter erfarne brolæggere. Vi kan hjælpe med blandt andet:

  • Lægning af fliser i indkørsel
  • Ny terrasse
  • Etablering af gangstier med flisebrolægning eller anden overflade
  • Større arealer, parkeringspladser og lignende.

Nordjysk fliselægning

AC Entreprenørforretning er beliggende i Jerslev. Vi kører i det meste af nordjylland, fra Aalborg til Frederikshavn, Hjørring og Skagen. Vi er gode til brolægningsarbejde, og kan også være behjælpelig med løsning af andre opgaver, fra haveanlæg til jordarbejde.

Ring til Andreas på (+45) 30 69 17 41 i dag og få en snak om lægning af fliser.

Se vores Galleri af projekter med brolægningsarbejde