Brolægning i Aalborg, Frederikshavn, Jerslev og Hjørring

Søger du en kompetent hjælp til brolægning i din have, omkring sommerhuset eller virksomheden? Så kan vi hos AC Entreprenørforretning hjælpe dig. 

Det kan være du skal have lavet en ny terrasse, indkørsel, parkeringsplads eller sti? Så kan vi være behjælpelige. Vi tilbyder alt inden for brolægning til både private og erhverv, hvor priserne er skarpe og kvaliteten er i top. 

Vi kan stå for hele opgaven lige fra bortskaffelse af gammel brolægning, jordarbejde og naturligvis lægning af nye fliser eller etablering af anden overflade.

Så har du en opgave som noget af det nævnte eller en anden brolægningsarbejde? Så tag en snak med Andreas fra AC Entreprenørforretning allerede i dag, på telefon 30 69 17 41 for en god aftale.

Ring for et godt tilbud

Vi udfører alle former for brolægning 

Med AC Entreprenørforretning som din samarbejdspartner, kan du være sikker på god og professionel rådgivning hele vejen igennem. Vi hjælper gerne med alt, lige fra valg af materialer, udarbejdelse af løsningsforslag, til aflevering og ibrugtagning af arealet.

Vi har stor erfaring med forskellige opgaver indenfor brolægning i alle størrelser, og har bl.a. stor erfaring og ekspertise indenfor:

Har du brug for en brolægger til din næste opgave?  

Har du en eller flere opgaver indenfor brolægning? Så lad os tage en uforpligtende dialog om dit projekt. Når vi ved mere om hvad ud ønsker udført, kan vi skræddersy en løsning der matcher dine ønsker og behov, til en god pris 

Kontakt os allerede i dag på telefon 30 69 17 41, på mail andreas@acentreprenorforretning.dk eller via kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Vi udfører brolægning i hele Nordjylland 

AC Entreprenørforretning er beliggende i Jerslev. Vi kører i det meste af Nordjylland, fra Aalborg til Frederikshavn, Hjørring og Skagen. Vi er gode til brolægning, og kan også være behjælpelige med en løsning indenfor andre opgaver, fra haveanlæg til gravearbejde.

Kontakt os i dag