Belægningsarbejde

Belægning og fliser i Nordjylland

Skal du have nye fliser i indkørslen eller en ny terrasse? Så tag en snak med Andreas fra AC Entreprenørforretning. Vi har erfaring med belægningsarbejde til både private og erhverv. Priserne er skarpe, og kvaliteten er selvfølgelig helt i top, når vi lægger fliser eller udfører andre belægninsopgaver.

Vi sørger selvfølgelig for hele opgaven, lige fra bortskaffelse af gammel belægning, jordarbejde samt ikke mindst lægning af nye fliser eller etablering af anden overflade.

Du er også meget velkommen til at kontakte os for en snak om materialer og muligheder – Både hvad angår valg af fliser, farver samt ikke mindst lægningen.

Få en snak om dine nye fliser

Lad os tage en uforpligtende dialog om dit projekt, så vi kan leve op til dine ønsker og behov og derved skræddersy et tilbud.

Ring på (+45) 30 69 17 41.

Professionelt belægningsarbejde – hele vejen

Hvis du vælger AC Entreprenørforretning til dit belægningsprojekt kan du være sikker på god rådgivning hele vejen igennem. Lige fra valg af materialer over udarbejdelse af løsningsforslag til aflevering og ibrugtagning af arealet.

Vi har stor erfaring med belægningsarbejde i alle størrelser, og benytter erfarne brolæggere. Vi kan hjælpe med blandt andet:

  • Lægning af fliser i indkørsel
  • Ny terrasse
  • Etablering af gangstier med flisebelægning eller anden overflade
  • Større arealer, parkeringspladser og lignende.

Nordjysk fliselægning

AC Entreprenørforretning er beliggende i Jerslev. Vi kører i det meste af nordjylland, fra Aalborg til Frederikshavn, Hjørring og Skagen. Vi er gode til belægningsarbejde, og kan også være behjælpelig med løsning af andre opgaver, fra haveanlæg, jordarbejde til kloakarbejde.

Ring til Andreas på (+45) 30 69 17 41 i dag og få en snak om lægning af fliser.